Käyttöehdot

TURBOTEKNIIKKA.FI –SIVUSTO

Turbotekniikka Oy (”Turbotekniikka”) ylläpitää www.turbotekniikka.fi -sivustoa (”Sivusto”). Sivustolla esitellään Turbotekniikan toimintaa, sen edustamia tuotteita sekä yleistä tietoutta turboahtimista ja niiden toiminnasta. Sivustolla voidaan myös järjestää aika ajoin kilpailuita ja kyselyitä, joihin osallistuminen tapahtuu erikseen mainittujen kilpailujen ja kyselyiden sääntöjen lisäksi näiden Sivuston Käyttöehtojen sekä Sivuston Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Sivuston käyttö ja käyttörajoitukset

Käyttäjällä, eli sinulla on oikeus käyttää Sivustoa ja sillä olevaa tietoa rajoituksetta. Sivuston sisällön kopioiminen osittainkaan kaupalliseen käyttötarkoitukseen on kuitenkin kiellettyä. Pysyvän linkin luomiseen Sivustolle toiselta internet-sivulta tulee pyytää etukäteen suostumus Turbotekniikalta.

Suoramarkkinointitarkoituksiin kerättävien tietojen koostaminen on kaikissa tapauksissa kiellettyä. Myös Sivuston kautta kerättyjen ja koostettujen tietopakettien tai informaatiolistojen (esim. Excel-taulukko) tai vastaavien koosteiden laatiminen ja luovuttaminen on kaikissa tilanteissa kiellettyä.

Kilpailut ja kyselyt

Turbotekniikka voi julkaista aika ajoin Sivustolla kilpailuita tai kyselyitä, joihin voivat osallistua kaikki Sivustojen käyttäjät. Kilpailuihin voi myös liittyä markkinointiarpaiset, joissa osallistuneiden kesken arvotaan kilpailun säännöissä ilmoitettu palkinto. Turbotekniikka voi kerätä ja tallentaa Sivustolla julkaistuihin kilpailuihin ja kyselyihin osallistuneiden käyttäjien tiedot asiakasrekisteriinsä, jota pidetään Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Vastuunrajaus

Turbotekniikka tarjoaa Sivuston ”sellaisena kuin se on”, eli Turbotekniikka ei ota vastuuta mistään Sivustossa tai (tai siinä esitetyissä tiedoissa) ilmenevästä virheestä. Sivuston (tai siinä esiintyvien tietojen) käyttö tapahtuu sinun omalla vastuullasi.

Käyttöehtojen muuttaminen

Turbotekniikka varaa oikeuden näiden Käyttöehtojen muuttamiseen. Uudistetut Käyttöehdot sitovat käyttäjää, joka käyttää Sivustoa niiden julkaisun jälkeen.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin Käyttöehtoihin sekä Tietosuojaselosteeseen sovelletaan Suomen lakia ja näistä Käyttöehdoista tai Tietosuojaselosteesta aiheutuvat riidat ratkaistaan ensiasteessa Helsingin käräjäoikeudessa.

Yhteydenotot

Turbotekniikka Oy
Valuraudantie 4
00700 Helsinki
FINLAND